Skip links
Glazen streeprvrij achterlaten

Uw ramen laat je wassen door Vitrum.

Een professioneel team dat weet hoe raampartijen daarvoor zorgvuldig gereinigd moeten worden.

Voor iedere hoogte dient een juiste aanpak

Ladder

Tot op tien meter hoogte kunnen we uw glazen reinigen met ladders, mits de ondergrond en de omgeving dat toelaten. Hiervoor hebben wij diverse type ladders tot onze beschikking; allemaal voorzien van kunststof toprollen, zodat wij uw gevels, kozijnen en vensterbanken niet beschadigen.

Osmose telescoopbewassing

Een ander alternatief voor het wassen vanaf de ladder is telescopische glasbewassing. Een uitkomst, gezien de overheid steeds meer beperkingen stelt aan het gebruik van hoge ladders. Het gewassen raam laten we hierbij nat achter; dankzij het zuivere osmosewater droogt dit zowel vlekvrij als streeploos op. Het osmosesysteem zetten wij ook veel in voor het reinigen van luifels, lichtstraten en gevelbekledingen.

Hoogwerker

Bij ramen op een hoogte boven de tien meter of wanneer de infrastructuur het niet toelaat op verantwoorde wijze een ladder te plaatsen, kunnen wij onze hoogwerker inzetten. Deze hebben wij in eigen beheer.

Zonnepanelen onderhouden

Uw zonnepanelen laat je onderhouden door Vitrum.

Regelmatig schoonmaken van je zonnepanelen is aangeraden. Zo blijven ze optimaal werken, halen ze een hoger rendement (± 3% extra) en vermijd je defecten.

Zonnepanelen laten schoonmaken

Waarom juist het laten schoonmaken door ons?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.